Quantum Touch in Ravenstein

Quantum Touch is het werken met lichaamseigen energieën. Alles in onze wereld resoneert of trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben die dingen de neiging om samen te komen, zich op elkaar af te stemmen. Bij het geven van Quantum Touch focus ik op mijn eigen energie en versterk die energie door ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen. Als ik een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbied op een lichaamsdeel met pijn of een ontsteking dan zorg ik op deze manier voor de mogelijkheid tot genezen door middel van energie. Meestal zal de lage frequentie toenemen om zich aan de hoge frequentie aanpassen.

Doormiddel van ademhalingstechnieken zal ik de trilling van mijn handen tot een zeer hoge frequentie opvoeren. Wanneer ik mijn handen rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking plaats, zal de lage trilling van degene die de energie ontvangt zich aanpassen en de hoge trilling overnemen. Door dit hoge en krachtige trillingsveld kan de energie in een pijn- of ontstekingsgebied weer gaan doorstromen waardoor de pijn kan afnemen. Ik hoef alleen maar de helende energie aan te bieden en het lichaam doet zoveel mogelijk als op dat moment in zijn vermogen ligt –terugkeren naar datgene waarvoor het bedoeld is –

zo optimaal mogelijk zijn werk doen. Veel mensen denken dat ze anderen kunnen genezen, maar heling is altijd zelfheling. Het zijn de cellen die zichzelf genezen. Cellen willen gezond zijn en in de juiste energierijke, emotionele en voedingsomstandigheden, zullen ze daar zelf voor zorgen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en buitengewoon vermogen om zichzelf te genezen.

Het is een erg mooie techniek wat ook bij baby’s, kinderen maar ook bij dieren heel goed werkt! Het is zeer zeker de moeite waard om kennis te maken met deze techniek! U zal er versteld van staan waartoe uw lichaam in staat is te bereiken!

Massage is goed voor lichaam en geest!

Massage is voor iedereen die zijn/haar lichamelijke conditie op peil wilt houden of wilt brengen. Of je nu een fanatieke sporter bent, een recreatieve sporter of een actief leven leidt. Een massage is niet alleen voor sporters  bedoeld maar voor iedereen die zijn lichaam serieus neemt.