Quantum Touch in Ravenstein

Quantum Touch zorgt voor helende energie voor de beoefenaar én voor de persoon die behandeld wordt. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties houdt degene die behandelt zijn of haar energie op een hoog niveau; degene die behandeld wordt kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen en genezing in gang zetten. Jij bent zelf de genezer!

Quantum Touch is een techniek waarbij op een hele directe en eenvoudig toe te passen manier het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. In het lichaam zelf heeft ieder afzonderlijk orgaan ook weer een bepaalde trilling. Ziekte kan worden gezien als een ‘niet in de juiste trilling zijn’, in een te lage trilling zijn van bijvoorbeeld een bepaald orgaan. Met behulp van de ademhaling en meditatie-visualisatietechnieken wordt de trilling van de energie in de handen van de behandelaar verhoogd. Wanneer de handen op de plek gelegd worden waar iemand pijn heeft, zal het lichaam deze hogere trilling als het ware overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld zichzelf te genezen; klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen.

De werking kan heel sterk zijn! Zo kunnen botten en gewrichten hun anatomisch goede stand weer in gaan nemen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en vermogen om zichzelf te genezen, u zult versteld staan waartoe uw lichaam in staat is!

Massage is goed voor lichaam en geest!

Massage is voor iedereen die zijn/haar lichamelijke conditie op peil wilt houden of wilt brengen. Of je nu een fanatieke sporter bent, een recreatieve sporter of een actief leven leidt. Een massage is niet alleen voor sporters  bedoeld maar voor iedereen die zijn lichaam serieus neemt.