Stoelmassage in Ravenstein

Stoelmassage is een effectieve vorm van massage en wordt gegeven op een speciale, ergonomisch ontworpen massagestoel. Op deze stoel neemt uw lichaam een heerlijke relaxte houding aan zodat de spieren zich al snel ontspannen en u beter ontvankelijk bent voor de massage. Tijdens de massage blijven de kleren gewoon aan, het is zonder olie en hierdoor laagdrempelig. Tijdens het masseren worden het spier- en zenuwstelsel gestimuleerd en wordt de doorbloeding bevordert. De resultaten van een stoelmassage zijn zowel fysiek als psychisch opmerkelijk te noemen. De behandelde persoon voelt zich fris en energiek en kan er onmiddellijk weer tegenaan of juist ontspannen.

De basis van een stoelmassage is drukpuntmassage en triggerpointmassage. Vooral het hoofd, de nek, de schouders, de armen en de handen worden gemasseerd. Stress laat zich met name vooral daar voelen.

Stoelmassage voorkomt veel klachten zoals RSI (Repetitive Strain Injury – een verzamelnaam voor alle gewricht- en spierklachten aan de handen, polsen, armen, schouders of nek). Dit betekent dat er een blessure is ontstaan door constante belasting, omdat er continu sprake is van spierspanning.

Massage is goed voor lichaam en geest!

Massage is voor iedereen die zijn/haar lichamelijke conditie op peil wilt houden of wilt brengen. Of je nu een fanatieke sporter bent, een recreatieve sporter of een actief leven leidt. Een massage is niet alleen voor sporters  bedoeld maar voor iedereen die zijn lichaam serieus neemt.