Stoelmassage in Ravenstein

Stoelmassage is een effectieve vorm van massage en wordt gegeven op een speciale, ergonomisch ontworpen massagestoel. Op deze stoel neemt uw lichaam een heerlijke relaxte houding aan zodat de spieren zich al snel ontspannen en u beter ontvankelijk bent voor de massage. Tijdens de massage blijven de kleren gewoon aan zonder olie en is hierdoor laagdrempelig. Tijdens het masseren worden het spier- en zenuwstelsel gestimuleerd en wordt de doorbloeding bevordert. De resultaten van een stoelmassage zijn zowel fysiek als psychisch opmerkelijk te noemen. De behandelde persoon voelt zich fris en energiek en kan er onmiddellijk weer tegenaan of juist ontspannen.

De basis van een stoelmassage is drukpuntmassage en triggerpointmassage. Vooral het hoofd, de nek, de schouders, de armen en de handen worden gemasseerd. Stress laat zich met name vooral daar voelen. Tevens worden de benen ook meegenomen tijdens de massage.

Er zijn 3 vormen van stoelmassage:

  • Relax – Wanneer u veel stress hebt, zorgt deze vorm dat u beter kan gaan ontspannen. 
  • Vitaal – Wanneer u futloos bent krijgt u meer energie en wordt u vitaal.
  • Office – Speciaal voor diegenen die veel op de computer werkt en last heeft van de daaraan gerelateerde klachten van nek, schouders en armen.

Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. U kunt kiezen voor verschillende tijdsduren en omdat de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en zeer ontspannend.

Stoelmassage bij bedrijven
Heeft u een bedrijf met personeel en wilt u ze graag gezond houden? Stoelmassage voorkomt veel klachten zoals RSI en langdurige ziekteverzuim en meer productiviteit bij uw personeel. Wist u trouwens dat u hiervoor een belastingvoordeel krijgt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wat er binnen uw bedrijf mogelijk is. Ik kom graag een keer bij u langs om u de voordelen van stoelmassage uit te leggen.

Massage is goed voor lichaam en geest!

Massage is voor iedereen die zijn/haar lichamelijke conditie op peil wilt houden of wilt brengen. Of je nu een fanatieke sporter bent, een recreatieve sporter of een actief leven leidt. Een massage is niet alleen voor sporters  bedoeld maar voor iedereen die zijn lichaam serieus neemt.