Wellness-
massage

Wellnessmassage in Ravenstein

Het oud Engelse woord is Well-being, een tijd van geestelijke welbevinden; goed voelen. Wellness is goed voor de mens. De ultieme vorm van ontstressen uit het stressvolle, hectische bestaan en de prestatiedruk van onze maatschappij. Wellnessmassage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest.

Een heerlijke intense massage om je algemene welzijn te verbeteren. Spierspanningen worden losgelaten, je komt weer in contact met je lichaam en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Het bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de ademhaling en spijsvertering en versnelt de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren.

Een massage is ook een zachte en vriendelijke manier om (chronische) pijn te verzachten. Door de langzame bewegingen – zacht of juist wat steviger – ontspant je lichaam van top tot teen. Dat verlicht vrijwel direct stress en spanning. De bewegingen hebben bovendien een zuiverende werking op het lichaam.

Massage is goed voor lichaam en geest!

Massage is voor iedereen die zijn/haar lichamelijke conditie op peil wilt houden of wilt brengen. Of je nu een fanatieke sporter bent, een recreatieve sporter of een actief leven leidt. Een massage is niet alleen voor sporters  bedoeld maar voor iedereen die zijn lichaam serieus neemt.