Welkom op mijn site en bedankt voor je interesse in mijn behandelingen en massages!

Wie ben ik?

Mijn naam is Fikriye Polat, moeder van 2 kinderen, zoon Sonny en een dochter Suzanne en trotse oma van 3 kleinkinderen Nikita, Bradley en Djunayda! Sinds 1 oktober 2015 ben ik de trotse eigenaresse van mijn fijne massagepraktijk Sportmassage Fikriye in het mooie stadje Ravenstein. Als voormalig Office Manager had ik een enorm drukke, stressvolle en verantwoordelijke baan. De druk en hectiek resulteerde uiteindelijk in allerlei vervelende lichamelijke klachten waar ik maar niet vanaf kon komen. Mede ook omdat ik niet naar mijn lichaam luisterde en maar door bleef werken. Uiteindelijk kreeg ik hierdoor een zware burn-out en werd ik door mijn lichaam teruggefloten! Het gevolg was een noodzakelijk en langdurig ziekteverzuim. In deze periode heb ik allerlei therapeuten bezocht om van mijn klachten af te komen maar vond weinig tot geen heil.

Tot ik iemand tegen kwam die massages gaf… Ik moest toch iets doen om me beter te gaan voelen. Eerste afspraak gemaakt en eenmaal op de massagetafel ging er een compleet nieuwe wereld voor me open. Die massage deed mij enorm veel goed, zowel lichamelijk maar ook geestelijk. Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt en na iedere massage voelde ik me steeds beter. Vooral het leren luisteren naar mijn lichaam was echt een eye-opener.

De hele wereld van massages en klachtenbestrijding vond ik heel interessant, vooral de zelfgenezende kracht van het menselijk lichaam. Hoe mooi zou het zijn als ik zelf ook andere mensen van hun klachten af kan helpen?! Uiteindelijk ben ik in 2013 begonnen met de opleiding Sportmassage in Nijmegen en in 2014 mijn diploma behaald. Als ervaringsdeskundige voel ik feilloos aan hoe ik lichamelijke klachten kan verhelpen, wat uiteindelijk ook geestelijk doorwerkt. 

Een van de beste beslissingen in mijn leven!

Hoe meer opleidingen en cursussen ik deed, hoe leuker ik het begon te vinden. Inmiddels heb ik zoveel kennis van het menselijk lichaam en het functioneren ervan dat ik echt het verschil kan maken voor je. Geen symptoombestrijding maar uitgebreid aandacht en het probleem bij de bron aanpakken is mijn motto! Velen vinden inmiddels de weg naar Sportmassage Fikriye omdat ze van mijn huidige cliënten horen dat ze veel baat bij mijn behandelingen hebben! Een betere reclame kan ik niet hebben voor mijn werk.

Ik heb mijn roeping gevonden en doe mijn werk met heel veel liefde en passie. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten en bied ze ook een luisterend oor!

Sinds juni 2014 ben ik gediplomeerd Sportmasseur en geregistreerd licentiehouder bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Op 20 februari 2016 mijn opleiding Blessure Preventie met succes afgerond en ben ik Sportzorgmasseuse. Dit houdt in dat ik SCAS-gecertificeerd ben en dat ik aan alle kwaliteitseisen voldoe van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg. Daarnaast heb ik nog tal van andere opleidingen en cursussen gedaan zoals stoelmassage, zwangerschapsmassage enz.

Sportmassage Fikriye praktijk (8)
Sportmassage Fikriye praktijk (9)
Sportmassage Fikriye praktijk (8)