Massage in Ravenstein

Sportmassage

Sportmassage is een goed middel om het herstel na inspanning te bevorderen en als hulp ter voorbereiding op belasting. Sportmassage is voor iedereen die zijn lichamelijke conditie op peil wilt houden en wilt brengen. Het is niet alleen voor sporters bedoeld maar voor iedereen!

Ontspanningsmassage

Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren. Het maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler maar stimuleert ook de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Daarnaast zorgt een ontspanningsmassage voor verbetering van de stofwisseling.

Wellnessmassage

Spanning-gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek,- en schouderklachten en slechte nachtrust kunnen door massage verlicht worden. Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Hotstone massage

Een Hotstone Massage is een vorm van massage waarbij gladde, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst. Het is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie.

Quantum Touch

Quantum Touch is het werken met lichaamseigen energieën. Bij het geven van Quantum Touch focus ik op mijn eigen energie en versterk die energie. Het is een erg mooie techniek wat bij baby’s en kinderen maar ook bij dieren heel goed werkt!

Stoelmassage

Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. De stoelmassage duurt gemiddeld 15 tot 25 minuten en omdat de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en zeer ontspannend.

Cupping massage

De eeuwenoude techniek van cupping zorgen ervoor dat er een goede doorbloeding plaatsvindt. Ook wordt energie vervoerd naar de plekop het lichaam waar een verstorende energie optreedt. Onderstaande tarieven gelden voor de combinatie met een andere massage.

Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger? Dan is er veel onzekerheid over wat er allemaal komen gaat en de veranderingen in je lichaam zijn merkbaar en voelbaar. Wil je een keer compleet relaxen? Laat je dan een keer heerlijk verwennen tijdens een zwangerschapsmassage.

Andere behandelingen

Ook voor Kinesiotaping, tapen of bandageren kan je bij mij terecht.  Tevens voor een algeheel onderzoek met anamese, inspectie, functieonderzoek en advies.

Massage is goed voor lichaam en geest!

Massage is voor iedereen die zijn/haar lichamelijke conditie op peil wilt houden of wilt brengen. Of u nu een fanatieke sporter bent, een recreatieve sporter of een actief leven leidt. Een massage is niet alleen voor sporters  bedoeld maar voor iedereen die zijn lichaam serieus neemt.

Wat vinden anderen?

“Sinds ik 1x in de 6 weken naar Fikriye ga zijn mijn rug,- en schouderklachten veel minder. Ze voelt perfect aan waar mijn pijnpunten zitten. Fikriye is echt goed in haar vak! Ik ben een blije klant.”

Vanessa Teering

Een fantastische massage voor heel je lichaam. Veel fysio’s bezocht en meestal geen resultaat. En in tegenstelling tot andere neemt Fikriye wel de tijd. Mooie nette salon met bij aankomst een bakje koffie of thee. Echt een aanrader als je klachten hebt of gewoon optimaal wil ontspannen. Bedankt en tot snel

Pieter van Loosbroek